Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Remsol Electric
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Interfoane si video interfoane
1 lei
Brand
Commax si Electra
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Confortul pe care vi-l ofera un (video)-interfon este evident. (Video)-interfonul faciliteaza comunicarea si limiteaza accesul. Dumneavoastra hotarati daca puteti fi deranjat sau nu.

Un (video) interfon inseamna si un plus de siguranta pentru dumneavoastra sau pentru copiii ramasi singuri acasa..
Daca se doreste comunicatie duplex (in ambele sensuri) sau comunicarea intre posturile interioare (intercomunicare), foarte potrivite sunt (video-)interfoanele Commax. Acestea sunt foarte elegante, durabile si disponibile intr-o gama larga de modele. Se pot configura sisteme foarte diverse, in functie de cerintele utilizatorilor.
Sistemul poate contine unul sau mai multe posturi interioare, cu apelarea individuala a fiecaruia sau cu apelarea simultana a tuturor; la un post exterior de video-interfon, se pot monta mai multe posturi de interior (monitoare) sau combinatii de monitoare cu posturi simple.

Sistemele de interfonie si video-interfonie permit controlul accesului atat in resedinte particulare, cat si in institutii publice, private, spatii comerciale, etc. Sistemele pot fi atat uzuale, cat si sisteme complexe digitale.
Din Gura in Gura